avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot solicita adeverință de venituri salariale ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot solicita adeverință de venituri salariale necesară ...

Unde pot solicita adeverință de venituri salariale necesară întocmirii dosarului de pensionare dacă întreprinderea la care am lucrat nu mai există și nci nu a putut fi identificată prin OCR?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: nahir , utilizator 14:54, 1 Februarie 2022
Despre ca intreprindere este vorba?
1 an la T.A.G. ”Carpați” București și 1 an la T.A.G. ”Carpați” Antrepriza Instalații București. Bănuiesc că e vorba de unul și același angajator, T.A.G. ”Carpați”, chiar dacă apare și sub ce-a de a doua denumire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Am lucrat la canalul bucurești - dunăre în perioada 1988 până ... NELU IOAN VINTER NELU IOAN VINTER Am lucrat la Canalul București - Dunăre în perioada 1988 până în ianuarie 1989, ca detașat de la IEELIF Bihor. Pentru dosarul de pensionare am nevoie ... (vezi toată discuția)
Arhiva nationala Angela ghioghiu Angela ghioghiu Buna ziua.am un unchi din muntele baisorii care a lucrat în anii 80 la drumuri timp de 2 ani. nu isi aminteste alte detalii.la cineva care o lucrat cu el ia ... (vezi toată discuția)