avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie ordin de protectie provizoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie ordin de protectie provizoriu

Buna seara.in cit timp se contesta un ordin te protectie provizoriu si unde trebuie depus.minor este acuzat de violenta de o fata de 18 ani care au fost prietenii .iar tanara a abuzat sexual de adolescent.i
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
MYLYMYLY, utilizator
Nu are relevanta în ordinul de protecție faptul ca a fost abuzat sexual ca și acuzație.
Ca apărare trebuie analizata în raport de toate circumstanțele cauzei.
O cale de atât trebuie motivata.
Nu se castiga doar pt ca se contesta.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ordinul de protectie provizoriu poate fi contestat in 48 de h de la comunicare.
Pentru a schimba solutia data deja aveti nevoie de o motivare temeinica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila acuzatie de viol uty987 uty987 Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in ... (vezi toată discuția)
Expert top- cadastral zuzumama zuzumama Referitor la expertul desemnat de instanta de trei luni de zile si la termenul de judecata din 18 01 2016 nu s-a prezentat ,nu a depus expertiza si nu a ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Adrinuta Adrinuta Buna ziua, Am 43 de ani si doi baieti in varsta de 10 si 13 ani. Sunt casatorita de 18 ani, iar in ultimii 5 ani relatia cu sotul meu a devenit una abuziva, ... (vezi toată discuția)