avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt în Concediu creștere copil din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt în Concediu creștere copil din septembrie 2020 ...

Buna ziua!
Sunt în Concediu creștere copil din septembrie 2020 și conform legii ar însemna să fiu încă în acest concediu până face copilul 2 ani. Am primit mesaj de la angajator că luna aceasta voi începe serviciul și nu înțeleg de ce. Sincer, nu mi-au dat și alte detalii chiar daca le-am cerut. HR-ul nu știe NIMIC. Mă puteți ajuta, va rog, să înțeleg? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sabina T , utilizator 11:07, 1 Februarie 2022
Nu aveti ce sa intelegeti, decat faptul ca revenirea din CCC se face la solicitarea dvs si nu a angajatorului.
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti ce sa intelegeti, decat faptul ca revenirea din CCC se face la solicitarea dvs si nu a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din cic Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in problema intoarcerii mele din Cic. In februarie 2012 am nascut un baietel si am decis sa stau acasa un an. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului david10 david10 Buna ziua, Patru intrebari daca nu e cu suparare:\">: 1.Se poate intra in concediu de crestere copil in locul sotiei care a efectuat deja un an si sase ... (vezi toată discuția)