avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... instruire revenire din CCC
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

instruire revenire din CCC

Buna ziua,
Stiu ca in legislatie specifica ca pentru lucratorii care au lipsit mai mult de 30 de zile se face o instruire suplimentara. In cazul meu am o revenire din concediu crestere copil, nu mai am fisa veche si i-am facut o fisa noua cu instruire introductiv generala si la locul de munca, dar cu data revenirii si am trecut pe fisa "revenire din CCC". Cum trebuie sa procedez sa fie corect?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:19, 1 Februarie 2022
Corect era sa nu fi pierdut prima fisa...
Eu as. completa o noua fisa dar doar coperta ( nume, adresa...) si prima pagina doar partea de sus, pana la traseu.
Rubricile legate de instruire le-as lasa libere ( aceste instruirii au fost facute la un moment dat...) si as mai face doar o instruire suplimentara, urmand sa continui cu instruirea periodica conform tematicii...

Sper sa nu aveti probleme la un eventual control ITM
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti reface fisa ssm initiala, luand datele de la serviciul personal (pentru angajare si intrerupere activitate pentru ccc) si de la locul de munca (pentru inceperea activitatii, de la seful de departament) si scriindu-le pe fisa noua.
Completati traseul actual.
Nu uitati sa se faca instruirea periodica de catre conducatorul locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complectare fisa ssm Stefan stefanut Stefan stefanut buna ziua ! exista posibilitatea complectarii fisei de protectia muncii in format electronic (cadru legislativ), ma refer la prima pagina, unde se trece ... (vezi toată discuția)
Instruire lucratori ady09 ady09 buna seara. in cazul unei societati care nu are organizta activitatea ssm si nu are fise individuale pentru angajati desi acestia sunt angajati de mai mult ... (vezi toată discuția)
Fisa individuala de securitate si sanatate in munca (continuare) marianpc marianpc Buna ziua. Conform clasicului proverb \\"cate borde(e) atatea obice(e)\\" , la fel am intalnit privitor la completarea primei parti a fisei individuale ssm , ... (vezi toată discuția)