avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna ziua, pe 26 ianuarie, am fost inselata de catre o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua, pe 26 ianuarie, am fost inselata de catre o asa-zisa ...

buna ziua, pe 26 ianuarie, am fost inselata de catre o asa-zisa cumparatoare de pe olx, care mi-a trimis un link fals, am dat datele contului si, desi nu am introdus in link parola data de catre banca prin care urma sa mi se extraga o suma foarte mare de bani(6400 lei) i-am dat, in nestire, screenshot persoanei cu codul, ea zicand ca vrea sa faca o plangere la olx... astfel m-am trezit cu 6400 lei de pe card blocati, urmand a fi transferati catre o banca din rusia... am sunatrepede la banca, care ne-a asigurat ca ne putem recupera banii, ceea ce s-a si intamplat... banii au revenit in cont, cardul a fost blocat, intre timp am facut si o plangere la politie, maine am audiere.. mi s a cerut un extras de cont si surpriza nefericita, banii iar au disparut din cont... banca acum spune ca ei nu au nicio vina si ei nu pot opri o tranzactie daca eu am confirmat-o... persoana de la banca bcr cu care am vorbim m- a asigurat ca banii sunt reintorsi in cont, i-am verificat si eu.. erau si acum nu mai sunt. eu realizez ca am fost fraierita de acei raufacatori, dar consider ca banca are partea de vina intrucat am primit banii inapoi, cardul a fost blocat, si totusi banii au plecat din cont pe data de 30 ianuarie..sunt disperata, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat as fi recunoscatoare!

Alte discuții în legătură

Fraudă bancară Marton25 Marton25 Caut un avocat care mă poate ajuta în următoarea situație  In data de 1 aprilie m-a contactat o persoană pe platforma olx cum că ar vrea să cumpere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi ... Anda303 Anda303 Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi din ea cumva sau trebuie deschis proces și dacă câștig. Am vrut sa vând o bicicleta pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)