avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Ref: Intabulare Schimbare locatie boxa la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Ref: Intabulare Schimbare locatie boxa la consolidare. Boxa inscrisa in cartea funciara si certificatul de mostenitor. Sunt in proces de vinzare a apartamentului mostenit ...

Buna ziua.

Sunt in proces de vinzare a apartamentului mostenit de la mama mea. Apartamentul a fost construit de la inceput a avut in proprietate si inscris la cartea funciara cu o boxa in marime de 3.5 m2. In urma consolidarii terminate in 2006, mamei i s-a repartizat o boxa in alta locatie decit cea prevazuta in actele de proprietate. Motivul a fost ambiguu, fie ca respectiva suprafata a disparut in ultima consolidarii fie ca alti locatari au aranjat cu constructorul si au reconstruit boxe mai mari. Mama fiind batrina si semiparalizata au profitat de aceasta situatie eu fiind plecata din tara. Acum vreau sa vind apartamentul dar nu stiu cum sa inscriu respectiva suprafata la cartea funciara si sa fac intabularea in care sa se specifice schimbarea locatiei. Nu am nici un fel de acte care sa ateste schimbarea de locatie iar presedintele asociatie de proprietari este dificil....pe linga ca face afirmatii deplasate nu ne furnizeaza nici un fel de informatii. Multumesc pentru atentie si eventualele opinii.

Alte discuții în legătură

Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. proprietarii boxelor și garajelor de la parterul ... Carlo Carlo Bună ziua. Proprietarii boxelor și garajelor de la parterul blocului (fiecare boxa e trecută în contractul casei) pot obligati legal sa contribuie pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme fond funciar remus1970. remus1970. În anul 2002 am cumpărat prin act de vînzare cumpărare de la părinţii mei o suprafaţă de 1890 m pătraţi teren intravilan pentru care am făcut şi ... (vezi toată discuția)