avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte pentru indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte pentru indemnizație

Buna ziua. Sunt însărcinată în aproape 5 luni , am fost angajata din 10.05 2019 până în 05.06 2021 , data nașterii e in 23 iunie 2022,m-am reangajat de 3 săptămâni o să mai am 5 luni in plus pe contractul de munca , vreau să întreb ...nu o sa am probleme să nu pot lua indemnizație ? o să fiu ok cu actele necesare? Trebuie sa am și actele de la fostul loc de muncă unde am acumulat mai multa vechime? sau este suficient ceea ce o sa mi se de-a de la actualul loc de muncă? .. Acte de la fostul loc de muncă nu am nimic , nu a vrut sa îmi de-a nimic ... de asta întreb să știu cum e de facut. Aștept un răspuns. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 2 Februarie 2022
Trebuie sa aveti adeverinte eliberate de toti angajatorii care intra in perioada eligibila pentru CCC.
Pai și cum pot face rost de actele de la fostul angajator ? că nu mi le-a trimis din Iunie !
Sesizati ITM-ul cu privire la refuzul eliberarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara . sunt însărcinată în 4 luni , am fost la un interviu ... AnaDBR AnaDBR Buna seara . Sunt însărcinată în 4 luni , am fost la un interviu și ar tb să incep munca zilele astea , nu le-am spus că sunt însărcinată și nici ei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog frumos dacă mă puteți ajuta și pe mine ... AntonesiDaniela AntonesiDaniela Bună ziua. Vă rog frumos dacă mă puteți ajuta și pe mine cu un raspuns la situația urmatoare: Am fost în ccc timp de 2ani după care am fost angajată ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelamurire. am lucrat la un magazin partener ... Andraaaa@ Andraaaa@ Buna ziua! Am o nelamurire. Am lucrat la un magazin partener Telekom pana anul acesta in mai cand firma s.a desfiintat,in iunie am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)