avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Date din dosarul penal , in presa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Date din dosarul penal , in presa

Buba ziua , ce risca partea vătămată dintr-un proces penal in care a fost pusă în mișcare acțiunea penala împotriva inculpatului , daca a divulgat date din dosar , presei .

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana282828 , utilizator 00:19, 4 Februarie 2022
Mi-ați mai putea spune oare ce as putea face , daca inculpatul , mă urmărește , adică vine in apropierea blocului , vine cu mașina și stă în ea și se face că mă filmează exact când plec și vin de la munca iar câteodată îmi face semnul crucii ...:)
Legal vorbind..

Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Roxana282828, utilizator
Ati putea sa va asigurati niste probe si sa faceti o plangere la politie.
Mulțumesc x 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul face plangere la politie impotriva angajatilor Daniela D E Daniela D E Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare Una dintre angajate, \"baga mana\" in bani si arunca vina pe colega ei, care este ... (vezi toată discuția)
Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)
Posibilitatea studierii elementelor unui dosar penal aflat in cercetare pantelica111 pantelica111 Cum pot studia (eventual in detaliu) elementele unui dosar penal aflat in cercetare, in care sunt inculpat(citat)? Se poate si fara ajutorul avocatului? (vezi toată discuția)