avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... clasare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

clasare dosar penal

Buna ziua,
In data de 20 decembrie am facut un accident rutier cu vatamare corporala din culpa si vatamata abia acum a scos certificatul midico legala care are 20-25 zile ingrijiri medicale. Avand in vedere ca are mai putin de 90 zile pot sa solicit de la politie sa trimite acum catre procuror dosaraul pentru clasare ? inca vatamata nu a pus plangere
O sa se dispuna clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier elenabuza elenabuza Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am ... (vezi toată discuția)
Accident cu minori valentina85 valentina85 Fetita mea a fost implicata anul trecut intr-un accident rutier Era in masina surorii mele iar un nene a intrat pe rosu a lovit si apoi a si fugit de la locul ... (vezi toată discuția)
Pe ordonanța de clasare au fost trecute greșit zilele de îngrijiri medicale. trebuie depusă plângere, sau ce alternativă am? Norbert Herciu Norbert Herciu Buna ziua. Daca s-au gresit numarul de zile de ingrijiri medicale intr-o ordonanta de clasare a unui dosar pentru vatamare corporala din culpa ( initial pe ... (vezi toată discuția)