avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Ce poate face o persoană care a primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Ce poate face o persoană care a primit beneficii ...

Bună ziua! Ce poate face o persoană care a primit beneficii din UK de la inceputul pandemiei, dar s-a descoperit ca era in România? Acum i se cer toti banii inapoi, peste 20,000£. Poate recupera statul britanic banii, daca persoana este stabilita definitiv in Romania? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 08:44, 3 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt firme (din Romania) ce recupereaza de ani buni amenzi date in tot spatiul UE. Credeti ca guvernul britanic nu poate apela la asa ceva ?!?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
latka, utilizator
Nu am idee, de aceea intreb. Sper sa stie cineva cu exactitate care e procedura.

latka a scris:

Sunt firme (din Romania) ce recupereaza de ani buni amenzi date in tot spatiul UE. Credeti ca guvernul britanic nu poate apela la asa ceva ?!?

Guvernul Britanic a încheiat un acord cu România, de a recuperarea creanțelor.Parca a fost acum un an ,anunțul pe site-ul Anaf.
Cu părere de rău, te ai cam ars ( bun de plată).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Stie cineva daca in uk este legal ca banii sa fie blocati in ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca in UK este legal ca banii sa fie blocati in blockchain de firmele de brokeraj? Se foloseste de o firma sau de o asa zisa firma, nu imi este ... (vezi toată discuția)
O firma românească va importa bunuri din marea britanie Vladd97 Vladd97 Bună ziua! O firma românească va importa bunuri din Marea Britanie. Bunurile vor fi trimise către un centru Amazon din Europa,iar compania britanica va ... (vezi toată discuția)