avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea destinatiei terenului extravilan, din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea destinatiei terenului extravilan, din livada in teren arabil

Buna seara!
Am mostenit un teren extravilan( aprox.0,5 ha) cu destinatia livada. Imediat dupa 1990 ,terenul a fost transformat in teren arabil , cultivat an de an, insa in documente el figureaza livada. De ce documente am nevoie la Directia agricola pentru schimbarea destinatiei din livada in teren arabil .Este necesara intabularea terenului inainte sau dupa obtinerea acestei adeverinte de schimbarea destinatiei?Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
verbitax, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Construirea unei case in livada eleonard eleonard Buna ziua! vreau sa construiesc o casa intr-o livada la tara. Este un teren de 1 ha intr-o zona de deal mostenit. As vrea sa pastrez livada si sa fac doar ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)