avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am o asociatie pe profil de educatie.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am o asociatie pe profil de educatie.

Buna ziua!
Am o asociatie pe profil de educatie. Ma poate sponsoriza varul meu, care are o firma? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:32, 4 Februarie 2022
Buna ziua,
se poate incheia un contract de sponsorizare intre firma varului dvs. si asociatie, insa daca firma ce ofera sponsorizarea va dori sa beneficieze de deducerile fiscale privind TVA-ul, este necesar ca la data incheierii contractului de sponsorizare, asociatia dvs. sa fie inscrisa in Registrul Entitatilor/Unitatilor de Cult.
nu este nici o incompatibilitate in faptul ca asociati unic/ majoritar si / sau administrator al firmei sponsor este var cu reprezentantul legal sau alta persoana cu functie de conducere in ONG-ul beneficiar al sponsorizarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, sunt actionarul unic si admin al unui srl si doresc ... avocatnet@nasulrosu.ro avocatnet@nasulrosu.ro Salutare, sunt actionarul unic si admin al unui SRL si doresc sa infiintez un ONG (asociatie) care sa primeasca sponsorizare si de la SRL-ul afiliat pentru ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare asociatie sportivă fara personalitate juridica adrianatereza adrianatereza Poate o societate comercială să sponsorizeze (in bani sau bunuri) o asociatie sportivă fără personalitate juridică (adică este inscrisă doar în ... (vezi toată discuția)
Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)