avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea mea de muncă este deschisă începând cu data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea mea de muncă este deschisă începând cu data de 01.09.1989. ...

Cartea mea de muncă este deschisă începând cu data de 30.09.1989.
Vechimea mea la locul de muncă actual în aplicația de salarii apare ca fiind de 33 ani.
De ce?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
dana_popa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 3 Februarie 2022
Despre ce aplicatie este vorba?
EDUSAL. Lucrez în învățământ.
O eroare de încărcare date În aplicație?
Menționez ca am beneficiat de 2 ani creștere copil august 1997 - august 1999.
Acesta să fie motivul?
Mulțumesc
Probabil ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil danieladam danieladam Buna ziua! Am si eu nelamurire. Daca sotia mea are o vechime de 7 ani pe cartea de munca, iar la actualul loc de munca are aproape 4 luni de munca pana la ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant laurentiuu laurentiuu Am inteles ca stagiul militar nu constituie vechime in munca ( se pune doar la pensie) Stagiul militar constituie vechime in invatamant? In macheta de ... (vezi toată discuția)
Spor conditii periculoase sau vatamatoare delia blaga delia blaga Buna ziua. Sunt laborant intr-o institutie de invatamant preuniversitar, Am avut acest spor pana in 2009 in procent de 5%, apoi mi-a fost sistat si l-am ... (vezi toată discuția)