avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! La jumatatea lunii februarie mi se va ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! La jumatatea lunii februarie mi se va suspenda contractul ...

Buna ziua!

La jumatatea lunii februarie mi se va suspenda contractul pentru a intra in crestere copil. Am 2 nedumeriri si va rog sa ma ajutati cu raspunsuri:
- in fiecare an firma acorda bonus de performanta pentru anul anterior undeva in luna aprilie/mai. Angajatorul poate acorda angajatului acest bonus daca acesta are contractul suspendat?
- bonusul depaseste intra sub incidenta oug 111/2010? Ar putea depasi 6250 lei.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 7 Februarie 2022
Angajatorul poate acorda angajatului acel bonus, chiar daca acesta are contractul suspendat.

Cornel Vasile a scris:

Angajatorul poate acorda angajatului acel bonus, chiar daca acesta are contractul suspendat.

Multumesc pentru raspuns. Stiti cumva sa ma ajutati cu raspunsul la a doua intrebare, daca bonusul depaseste 6250 lei imi poate impacta indemnizatia?
Intrebati , mai bine la, ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri impozabile in ccc ValeriaNitu ValeriaNitu Buna seara! Sunt in ccc, copilul va face 1 an in martie. Am lucrat la un magazin tip minimarket si planuiesc ca in aprilie sa ma intorc la munca, dar cateva ... (vezi toată discuția)
Bonus acordat in ccc sunrise2 sunrise2 Buna ziua, Sunt in CCC din luna ianuarie, in septembrie copilul implinind un an. In luna iulie am primit un bonus banesc de la firma la care am fost angajata, ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile oug 111 alex_element alex_element Ce este si care este valoarea actuala indicatorului social de referinta, la care face referire art 2, alin 2 din OUG 111/2010? De asemenea, veniturile din ... (vezi toată discuția)