avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate de avocati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate de avocati

Buna ziua,

In cazul in care o societate de avocati s-a dizolvat, dar concomitent au infiintat alta, societatea dizolvata cum poate fi obligata la plata datoriilor ce rezulta din titluri executorii? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2022
bellabianca52, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidare srl cristianamat cristianamat Buna ziua, As dori sa lichidez un SRL care a avut activitate daor in primele luni ale anului 2006, insa a acumulat datorie la bugetuld e stat sub forma de ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea inchiderii automate a unui s.r.l. prin lipsa de activitate? odoina2 odoina2 In noiembrie 2003 am infiintat o firma care a functionat efectiv pana in 2008, iar de la apariatia impozitului forfetar n-am mai facut absolut nimic pe firma. ... (vezi toată discuția)