avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita .Buna ziua .. Am si eu o intrebare, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita .Buna ziua .. Am si eu o intrebare, am o executare silita unde ...

Buna ziua .. Am si eu o inntrebare , am o executare silita unde mi-a fost pusa proprie pe salariu insa am primit o somatie in care atesta faptul caci acestia vor sa imi puna sechestru pe bunuri .. eu am mostenire , cota parte (33%)dintr-o casa si o masina care e pe numele meu ..As vrea sa stiu daca ei pot ataca mostenirea aceea si ce pot face ? .. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: kivio69 , utilizator 08:42, 10 Februarie 2022
contestatie la executare ! in termenul legal-scrie pe incheierea executorului . Contestatie la toate titlurile emise de executor. Contactati un avocat care ar trebui sa verifice daca executarea este sau nu presscrisa, daca creanta a fost cesionata in mod legal catre eventuali recuperatori, daca sumenle sunt reale etc......si inarmati-va cu rabdare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Somatie plata CristiBH CristiBH Buna ziua Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)