avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca fiica mea in varsta de 40ani,locuieste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca fiica mea in varsta de 40ani,locuieste in apartamentul ...

Buna ziua.
Daca fiica mea in varsta de 40ani,locuieste in apartamentul meu,si are buletinul pe adresa respectiva.
Si vreau sa vand apartamentul,ea are vreun drept?trebuie sa o despagubesc??
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 17:14, 4 Februarie 2022
Buna ziua

Daca nu este si ea proprietara, nu are niciun drept.
Puteti vinde fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donație, sau ce soluție ar fi potrivită ca să protejez apartamentul mamei de sora mea și de fratele ei? ionica3727 ionica3727 Buna ziua, apelez din nou la competentele d-voastra. Am urmatoarea problema: mama detine un apartament cu 3 camere, in acel apartament locuiesc sora mea si ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu? dacblood dacblood Buna seara, Am si eu urmatoarea problema: Eu si verisorul meu avem un apartament pe care vrem sa-l vindem (a fost obtinut prin mostenire de la bunici). In ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)