avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Am avut un proiect european cu 40.000 euro. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Am avut un proiect european cu 40.000 euro. Contractul ...

Bună. Am avut un proiect european cu 40.000 euro. Contractul s a terminat în 2021.dar e o clauza acolo care spune sa nu vand obiectele timp de 5 ani. Au trecut 4 de când a început. Acum sunt în faliment. Vreau sa vand obiectele. Nu am unde sa le depozitez și afacerea se închide. Care pot fi consecințele?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:36, 5 Februarie 2022
de exemplu sa vi se ceara banii inapoi. s-a mai intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropiere sau spoliere ? neamtu 2 neamtu 2 În anul 2009 mi-a fost aprobat de autoritățile române și de Comisia Europeană un proiect cu fonduri europene . Fiind vorba de o pensiune în Delta ... (vezi toată discuția)
Sprijin material nerambursabil pentru tinerii care incep o afacere erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor .vin din nou cu intrebari pentru ca sunt sigura ca aici gasesc raspunsuri ca intotdeauana .Mi-am cumparat un spatiu comercial in valoare de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in contract? statul trebuie să răspundă penal? neamtu 2 neamtu 2 In anul 2009 am semnat un proiect cu fondurii europene prin programul PNDR ! În acest contract contract Guvernul României cât și Comisia Europeană s-au ... (vezi toată discuția)