avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prin spatele blocului era o trecere de 2,5-3 m latime ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prin spatele blocului era o trecere de 2,5-3 m latime care a ...

Prin spatele blocului era o trecere de 2,5-3 m latime care a fost blocata de vecinul de la parter cu doua garduri, din care a rezultatat o mini curte. Trecerea face parte din parcela comuna din care toti proprietarii avem cota parte. Putea obtine autorizatie de contructie pentru gard(1,60m inaltime), daca locul imprejmuit de el este spatiu comun?
Presupun ca avea nevoie si de la ISU de o autorizatie, deoarece blocheaza trecerea printre bloc si gardul imobilului din vecinatate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 6 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
fiind teren in proprietate/folosinta comuna, un proprietar nu poate cere autorizarea in numele tuturor
instiintati asociatia sa faca demersuri pentru demolarea gardului si eliberarea acelei parcele de teren
In cazul in care asociatia nu face nimic, ma pot adresa in scris primariei(urbanism- presupun)?
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca spatiul in discutie reprezinta cale de acces parte comuna,nu putea sa obtina autorizatie pentru restrictionarea caii de acces
Sesizati oficial directia corp control din primarie si ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire grădină Julius_bb Julius_bb Buna. Am un apartament situat la parterul unui bloc p+2. Împreună cu apartamentul, am cumparat și grădina din lateralul blocului unde am și ieșire ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)