avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua., In urma cu 20 ani tatăl meu care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua., In urma cu 20 ani tatăl meu care este decedat de ...

Bună ziua.,
In urma cu 20 ani tatăl meu care este decedat de 15 ani a depus o cerere la primărie pt a recupera un teren, cerere care nu a fost soluționată.
Acum când am fost la primărie și am verificat mi s a zis ca nu exista. După ce au cautat au găsit cererea cu nr de înregistrare insa primarul a spus ca nu e adevărat și ca a fost depusa ulterior. Este fals.
Se poate demonstra într-un fel ca cererea a fost depusa în urma cu 20 ani?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 6 Februarie 2022
Doar daca aveti nr ala de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Importanta unui act dotal renata renata Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia optima in problema mea. Pe scurt ... sunt unic mostenitor al bunicii mele, care a decedat anul trecut. De la ea mi-a ... (vezi toată discuția)
Primaria ignora cererea de a depune dosar la anrp sau de a restitui terenul GermanAlex GermanAlex Conform legii nr. 165 din 16 mai 2013, daca primaria nu mai are teren de restituit pe vechea locatie, trebuie sa faca un dosar si sa-l trimita la ANRP pentru ... (vezi toată discuția)