avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salut, stie cineva care mai sunt restrictiile sau de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salut, stie cineva care mai sunt restrictiile sau de ce autorizatii ...

Salut, stie cineva care mai sunt restrictiile sau de ce autorizatii ai nevoie pentru a instala o camera de supraveghere la bloc, cu vedere spre locul de parcare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:38, 7 Februarie 2022
contactati o firma autorizata de politia romana
Exista legislatie speciala referitor la instalarea sistemelor de captare si stocare date cu caracyter personal in cazul imobilelor d elocuit in comun
Instalarea sistemelor de supraveghere obligatoriu se executa numai de catre operatori economici acreditati cu licenta IGPR
Conditionat de locul unde intentionati instalarea sistemului de supraveghere exista posibilitatea sa fie necesar acordul veciilor si al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video toma st toma st Va rog sa ma informati daca se pot monta camere supraveghere la bloc, scară parter plus 3 etaje, doar pe casa scarii ? Ce conditii trebuie indeplinite si daca ... (vezi toată discuția)
Am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii? adina85 adina85 Buna seara sunt putin nedumerita am voie sa instalez o camera de supraveghere in casa scarii care sa bata pe usa apartamentului meu?imi trebuie acordul cuiva? (vezi toată discuția)
Montare legala a unei camere de filmat mymy10 mymy10 Doresc sa montez la bloc, în fata ușii, o camera de filmat. E problema dacă se înregistrează și ce se întâmplă la ușile vecine? (vezi toată discuția)