avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... A fost căsătorită cu soțul 14 ani cînd l-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

A fost căsătorită cu soțul 14 ani cînd l-am cunoscut el ...

A fost căsătorită cu soțul 14 ani cînd l-am cunoscut el avea casa cumpărată de el eu nu am făcut nimic la casa stind acasă și avind grijă de 2 copiii .Soțul a făcut proces de divorț și vrau să știu dacă pot cere partaj sau nu sau ceva drepturi...Și mai ceva actele de divorț nu se pot primi acasă să le semnezi fără să te mai deplasezi la tribunal .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 7 Februarie 2022
nu aveti dreptul la casa si la nimic din casa daca nu ati contribuit cu ceva la casa aia si sotii se prezinta in persoana la judecatorie sau la notar daca aleg sa divorteze la notar.
Deci trebuie sa iesiti din casa ca sa divortati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii mostenire in a doua casatorie ContSters102531 ContSters102531 Sint casatorita cu un cetatean de origine elvetiana.Sotul meu a mai fost casatorit,iar din prima casatorie are un copil .Problema este ca acest copil nu mai ... (vezi toată discuția)
Divort la notar copil minor si partaj sozo sozo Buna, Sunt in divort cu sotul, luni mergem la notar sa semnam un divort amiabil. Am atasat la cererea de divort si o conventie pt copii minori . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort romani cu domiciliui in strainatate flo01 flo01 Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: 1. Locuim in strainatate si avem un copil de 14 ani. Este posibil sa divortam la notar in Romania?? ... (vezi toată discuția)