avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata.Va rog frumos sa imi spuneti daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata.Va rog frumos sa imi spuneti daca cheltuielile ...

Buna dimineata.Va rog frumos sa imi spuneti daca cheltuielile din scaraA(reparatii canalizare care costa undeva la 300 de mil lei vechi)Sunt obligatorii si pentru scara B.Se considera ca fiind bun comun?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:33, 7 Februarie 2022
daca traseul canalizarilor pentru cele 2 scari nu se intersecteaza/devin comune pana in reteaua stradala,fiecare scara isi plateste reparatiile pentru instalatia lor
Raspunsul este conditionat de elemente asupra carora dv nu ati facut precizari
Daca instalatia asupra careia s-a intervenit deserveste ambele scari,atunci costurile se repartizeaza tuturor proprietarilor
Daca este vorba despre instalatie unica,imobil cu mai multe scari racordate la aceiasi infrastructura,atunci costurile se repartizeaza tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute utilitati (pentru fose). am cumparat acum 2 ani o casa intr-un complex de 10 proprietati ... makorro makorro Am cumparat acum 2 ani o casa intr-un complex de 10 proprietati (case). Canalul colector al cartierului trece pe sub terenul meu intr-un sistem de 5 bazine ... (vezi toată discuția)
Condominiu tiberiucezar tiberiucezar Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am ramas singurul proprietar dintr un bloc de locuinte racordat la reteaua comuna de gaze .In cazul in care trebuie ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare intr-un apartament de la parter Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In urma cu cateva saptamani a refulat canalizarea intr-un apartament de la parter. Costurile de reparatie pot fi introduse pe listele de ... (vezi toată discuția)