avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru cumul de functii (personal contractual, aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru cumul de functii (personal contractual, aceeasi institutie ...

Pentru cumul de functii, ( personal contractual, aceeasi institutie publica), cu durata partiala de munca (3 ore, pentru cea de-a doua functie), pe perioada determinata, (3-6 luni), mai trebuie sustinut concurs/examen pe post..??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 7 Februarie 2022
Da, trebuie organizat concurs/examen.
Dar pana la ocuparea prin concurs, o persoana din cadrul institutiei nu poate, prin decizie interna a directorului, (institutie cu personalitate juridica - ordonator tertiar de credite), sa exercite si acea functie, ( pentru care sa fie platit), pe perioada delimitata, avand in vedere faptul ca va fi afectata activitatea institutiei?
NU cred ca este posibil asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in institutie publica gabituica gabituica Va rog sa imi spuneti daca intr-o institutie publica aflata in subordinea consiliului local o persoana cu functie de conducere ,respectiv director, care a ... (vezi toată discuția)
Angajarea pensionarului cu contract pe perioada nedeterminata din perioada determinata alex15mariana alex15mariana Buna ziua, mama mea a iesit la pensie a avut cumul cu functia in continuare timp de 3 ani fara sa mai dea un examen dupa acei 3 ani a dat examen si a angajat-o ... (vezi toată discuția)