avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua ! Am cumparat o masina de spalat de la emag ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua ! Am cumparat o masina de spalat de la emag in 17,08,2021. ...

Buna ziua ! Am cumparat o masina de spalat de la emag in 17,08,2021. Mi-a fost livrata fara factura si cu defect la imbinarea mastii exterioare. Am sperat ca era un defect ”de suprafata” dar in timp am realizat ca toate programele sunt mult mai lungi decat cele trecute in cartea tehnica. Am sesizat ANPC dar emag ma duce cu vorba si nu a facut nici un demers concret ptr inlocuirea ei. Ce pot face ? Se pot solicita si despagubiri ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:03, 7 Februarie 2022
legal, prima optiune este repararea. inlocuirea e abia a doua. e un posibil motiv pentru care furnizorul "va duce" cu vorba. solicitati repararea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii nerespectate/produs stricat andrei_25 andrei_25 Buna seara, Am o problema cu garantia unui produs..in sensul ca produsul mi s-a defectat dupa nici 2 saptamani de utilizare(produsul a fost achizitionat de ... (vezi toată discuția)
Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)
Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)