avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare actiune in constatare drept de proprietate ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare actiune in constatare drept de proprietate ca netimbrata

Buna seara, in 2020 am deschis un proces avand ca obiect actiunea in constatare drept de proprietate, am aflat acum ca acel proces a fost anulat ca netimbrat - avocata a facut cerere de scutire de la plata taxei de timbru, cerere care a fost respinsa, dar nu mi-a mai zis si mie. se poate incepe un nou proces, avand acelasi obiect? mentionez ca nu s-a facut cerere de reexaminare la acel proces, in termen de 15 zile, cum ar fi trebuit, deoarece nu am stiut ca a fost anulat. As putea cere redeschiderea acelui proces pe motiv ca am fost mintit de avocata? Pe parcusul anul 2021 m-am interesat de proces, avocata chiat mi-a cerut sa mai aduc acte, sa ii mai platesc onorariu etc, deci nicio secunda nu mi-a spus ca a fost anulat. Va rog sa-mi spuneti daca as putea sa redeschid acel proces, sau daca as putea sa incep un nou proces, avand acelasi obiect.. respectiv actiune in constatare drept de proprietate. multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut979 , utilizator 20:27, 8 Februarie 2022
Incepeti un alt proces.
Puteti incepe un nou proces, cu acelasi obiect/cerere de chemare in judecata.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata Ionut 81 Ionut 81 Bunaziua am si eu un proces undema judec cu civeva pentru niste bani ,in acest dosar trebuie sa platesc taxa de timbru judicir de 2990 lei nu am de unde sa o ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Contestatie dorudrg dorudrg buna ziua ! am si eu o intrebare! am un dosar pe rol cu cei de la Kruk! am depus la dosar o cerere de anulare a taxei de timbru! cei de la judecatorie mi-au ... (vezi toată discuția)