avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare actiune in constatare drept de proprietate ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare actiune in constatare drept de proprietate ca netimbrata

Buna seara, in 2020 am deschis un proces avand ca obiect actiunea in constatare drept de proprietate, am aflat acum ca acel proces a fost anulat ca netimbrat - avocata a facut cerere de scutire de la plata taxei de timbru, cerere care a fost respinsa, dar nu mi-a mai zis si mie. se poate incepe un nou proces, avand acelasi obiect? mentionez ca nu s-a facut cerere de reexaminare la acel proces, in termen de 15 zile, cum ar fi trebuit, deoarece nu am stiut ca a fost anulat. As putea cere redeschiderea acelui proces pe motiv ca am fost mintit de avocata? Pe parcusul anul 2021 m-am interesat de proces, avocata chiat mi-a cerut sa mai aduc acte, sa ii mai platesc onorariu etc, deci nicio secunda nu mi-a spus ca a fost anulat. Va rog sa-mi spuneti daca as putea sa redeschid acel proces, sau daca as putea sa incep un nou proces, avand acelasi obiect.. respectiv actiune in constatare drept de proprietate. multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut979 , utilizator 20:27, 8 Februarie 2022
Incepeti un alt proces.
Puteti incepe un nou proces, cu acelasi obiect/cerere de chemare in judecata.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea ca netimbrat a apelului petre_marian petre_marian buna ziua.daca apelul a fost anulat ca netinbrat,la recurs cam ce s-ar mai putea invoca[fondul sau dovada neanuntarii de catre instanta asupra achitari taxei ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cm sa procedez marianabarbu marianabarbu am deschis un proces pentru suspendarea executarii silite dar pana acum nu am obtinut decat o solicitare a instantei de a plati cautiune (cca.1700 lei) in ... (vezi toată discuția)
Am vreo cale de atac daca mi se respinge actiunea ca insuficient timbrata? mariana_marian mariana_marian Daca instanta de fond imi anuleaza actiunea ca insuficient timbrata,am vreo cale de atac?Pot contesta anularea actiunii? (vezi toată discuția)