avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am avut un accident auto zilele trecute, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am avut un accident auto zilele trecute, cineva mi-a ...

Buna ziua,
Am avut un accident auto zilele trecute,cineva mi-a lovit masina din spate urat de tot si in urma acestei intamplari am ajuns si cu masina lovita rau si fara posibilitatea de a lucra(folosesc masina in regim de taxi)
Intrebarea mea este la cine trebuie sa apelez sa imi pot recupera prejudiciul financiar produs in perioada in care nu lucrez? Aproape o luna masina mea va fii la reparat.Cum as putea proceda?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: bogdan18me , utilizator 02:30, 8 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident butnar11 butnar11 Buna ziua, Aveam autoturismul parcat in fata firmei la care lucram si un coleg mi-a lovit masina cu ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat Lorenzo1994 Lorenzo1994 Buna ziua! In aprilie 2015 am avut un accident auto destul de complicat din care am ramas fara permis pe o perioada nedeterminata, am sa incerc sa va ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)