avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna diminuat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna diminuat!

Buna ziua
In urma unui accident de munca sunt pensionat de boala,pe o perioada de timp,de un an de zile si cu drept de munca 4 ore zilnic.Pana la acest incident aveam anual 30 zile concediu de odihna. Anul acesta concediul de odihna mi s-a diminuat la 21 de zile. Este legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 10 Februarie 2022
In ce baza vi s-a diminuat CO ?

In c.i.m. , ce scrie referitor la durata CO?
Buna ziua ,
Conform contractului colectiv de de munca,deoarece am peste 30 ani vechime, concediul de odihna este 30 zile. Mentionez ca din data de 01.01.2022 programul meu zilnic este de 4 ore ,beneficiind si de pensie de boala gradul 3.
Durata timpului de munca nu poate influenta durata CO.
Buna ziua,
Daca as da firma in judecata as putea sa rezolv ceva?
Ati putea obtine castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna diminuat neanae neanae Buna ziua, In urma unui accident de munca sunt pensionat de boala, pe o perioada de timp, de un an de zile si cu drept ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)
2 cazuri,2 intrebari 1)Situatie:Sunt 27 ore suplimentare efectuate in luna iunie,21 zile lucratoare,salariul x.In luna iulie se compenseaza cu ore libere,adica 3 zile + 3 ore,luna ... (vezi toată discuția)