avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acum o luna, in 13.01.2022, am platit prin transfer ...
Discuție deschisă în Executare silită

Acum o luna, in 13.01.2022, am platit prin transfer bancar suma ...

Acum o luna, in 13.01.2022, pentru a lichida o datorie mai veche catre Vodafone, am platit prin transfer bancar suma de 615 lei societatii Asset Portfolio Servicing Romania S.R.L., societate partenera Vodafone Romania care se ocupa cu recuperarea datoriilor, urmind ca in scurt timp, conform declaratiei lor scrise, sa primesc o fisa de lichidare. I-am sunat de doua ori si de fiecare data m-au mintit ca inca nu s-a incarcat in sistem plata mea cu toate ca ei au recunoscut la telefon ca au inregistrat-o. Pentru ca de aproape o luna nu am primit dovada lichidarii datoriei, vreau sa le fac plingere penala pentru inselaciune. Am toate inregistrarile convorbirilor, plus mail-urile. Ce trebuie sa fac pentru a avea cistig de cauza? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
Adi_TV, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:22, 9 Februarie 2022
nu e vorba de înșelăciune. e o minciuna sau o eroare. dar puteti cere o consultatie avocatiala ca sa obtineti acelasi raspuns
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
adriandimitriu, utilizator
Eu o consider inselaciune pentru ca mi-au luat banii si nu mi-au dat dovada lichidarii datoriei asa cum scrie in documentul lor. Deci, m-au inselat.
definitia infractiunii de inselaciune o puteti citi in Noul Cod Penal. Veti vedea daca se potriveste cu interpretarea dvs [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credite restante Criss2014 Criss2014 Buna seara, in urma intarzierii unor rate bancare, am fost contactati de catre o firma de recuperare care ne-a somat plata intregii sume (5000 eur) in 24 h ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/lichidare srl ContSters284525 ContSters284525 Care mai sunt etapele de dizolvare/lichidare ptr. un Srl cu 2 asociati.Firma a fost suspendata dar nu s-a facut reactivarea ei si a trecut ceva timp de cand au ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)