avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua daca am divorțat și între timp m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua daca am divorțat și între timp m-am căsătorit ...

Buna ziua daca am divorțat și între timp m-am căsătorit cu tatăl copiilor care el este cel natural, numai că copii poarta numele celui cu care eram căsătorită nefiind ai lui .ce trebuie făcut pt a putea actualul soț să pună copiii pe numele lui , mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: madalinastoiannicoleta@gmail.com , utilizator 12:39, 8 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii privind schimbarea numelui unui copil lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua ! Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dumneavoastra :fiica mea a fost casatorita timp de 5 ani, casatorie care a esuat ,ei nefiind ... (vezi toată discuția)
Cum pot face schimbare de nume copilului cu alt tata decat sotul Tofan Mirela Tofan Mirela Buna ziua am fost casatorita apoi neam despartit eu am o alta relatie din care copil nefiind divortata copilul poarta numele fostului acum divortat si cum ... (vezi toată discuția)
Test adn, paternitate Carolina Carolina Se acorda testul adn unui cetatean strain,care vea sa dovedeasca paternitatea fata de un copil care traieste in romania ,are cetatenia belgiana ,,poarta numele ... (vezi toată discuția)