avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot face schimbare de nume copilului cu alt tata ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot face schimbare de nume copilului cu alt tata decat sotul

Buna ziua am fost casatorita apoi neam despartit eu am o alta relatie din care copil nefiind divortata copilul poarta numele fostului acum divortat si cum as putea sa trec copilul pe numele tatalui natural va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:32, 9 August 2017
Incepeti un proces de tagada de paternitate. Dvs, fostul sot sau actualul partener, oricare aveti calitate procesuala activa.
Va va costa testul adn destul.
art 429 si urmatoarele din noul cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii privind schimbarea numelui unui copil lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua ! Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dumneavoastra :fiica mea a fost casatorita timp de 5 ani, casatorie care a esuat ,ei nefiind ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)