avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea unei fanete in curte sau livada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea unei fanete in curte sau livada

Buna ziua.
Am posibilitatea cumpararii unui teren extravilan de 1500 metri cu destinatia F, adica faneata. Nu este ingradit si nu are nimic pe el decat iarba mica. (adica cineva pare ca coseste acolo dar proprietarul nu stie cine). Pe teren, intr-un capat, trece un drum de noroi care apare si pe schita. Este invecinat cu alte terenuri ingradite unde am vazut plantati pomi si chiar unele constructii. Ii pot schimba destinatia in curte cu constructie sau daca nu se poate asta, atunci in livada? (nu tin neaparat sa blochez acel drum)
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
Maria222M, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada de pomi fructiferi Dr_V Dr_V Am un teren inregistrat ca faneata pe care vreau sa-l transform intr-o livada de nuci. Am nevoie de vreo autorizatie prealabila sau doar anunt primaria dupa ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Buna ziua, Împreuna cu sotul meu intentionam sa cumparam un teren mai mare, aprox. 10000 mp in afara Bucurestiului pentru a ne construi o casa si poate chiar ... (vezi toată discuția)