avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Salutare!
As avea nevoie de cateva indrumari, speta e urmatoarea:
Sunt creditor care are de recuperat o anumita suma de la o persoana fizica ce a decedat. Ulterior am adresat o serie de solicitari Camerei Notarilor Publici pentru a vedea daca s-a dezbatut succesiunea acestuia, dar pana acum, raspunsul a fost negativ. Care ar fi urmatorul pas? In eventualitatea in care as vrea sa aflu ce bunuri detine, carei autoritati trebuie sa ma adresez? Nefiind dezbatuta succesiunea, executarea silita a debitorului este blocata...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:31, 13 Ianuarie 2010
incercati sa va adresati administratiei financiare de la domiciliul debitorul. poate in acest fel aflati natura si categoria bunurilor si eventualii mostenitori.
Da.

In plus, mai aveti si posibilitatea de a deschide dvs succesiunea daca va convine si aveti ceva bunuri spre care sa va orientati.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, rog ajutor! relurelu relurelu mama mea, care locuia in strainatate a decedat recent, inmormantarea a fost facuta in Romania. problema este ca sora mea si sotul acesteia, care locuiau cu ea ... (vezi toată discuția)
Necadere de comun acord-succesiune mayaandreea mayaandreea va rog sa ma mai ajutati cu inca ceva...in caz ca nu suntem de acord cu propunerea celui care a deschis succesiunea si unul din mostenitori nu semneaza,ce se ... (vezi toată discuția)
Instituirea unei ipoteci asupra unui imobil sechestrat amyamy amyamy As vrea sa va cer parerea cu privire la urmatoarea situatie: Am un imobil asupra caruia este instituit un sechestru asigurator inscris in cartea funciara pana ... (vezi toată discuția)