avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara as dori si eu sa intreb daca fata mea are ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara as dori si eu sa intreb daca fata mea are certificat ...

Bună seara as dori si eu sa intreb daca fata mea are certificat de ces pote ramane corijenta estet clasa3
Cel mai recent răspuns: Boianu , utilizator 18:55, 9 Februarie 2022
Cu CES se fac lecțiile acasă, dacă nu era pandemie profesorii trebuie să vină acasă și să-i predea, să-i dea note
Pentru cei cu CES se cere doar 50% din ce se cere unui elev fără probleme.
Dacă întâmpinați probleme adresați-vă direcțiunii imposibil să nu găsiți înțelegere.
Și eu cu băiatul am fost într-o situație cât de cât asemănătoare.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev cu ces dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Buna ziua! Elevii cu CES pot fii lasati repetenti/corigenti? As dorii si legea in care e specificat acest lucru.... o zi buna! (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)