avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am facut o comanda online, de la un magazin din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am facut o comanda online, de la un magazin din Germania. Din ...

Am facut o comanda online, de la un magazin din Germania. Din cauza unor probleme logistice, asa cum au declarat ulterior reprezentantii magazinului, comanda nu a fost livrata.
I-am contactat in mai multe randuri, pentru a-mi fi restituita suma, fara niciun rezultat.
Exista vreo institutie careia sa ma pot adresa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana_popa2009 , utilizator 17:40, 9 Februarie 2022
aici gasiti ajutor: [ link extern ] /
Mulțumesc!

adriandimitriu a scris:

aici gasiti ajutor: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat. am facut o comanda ... Roxana Tintea Roxana Tintea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am facut o comanda online pentru 2 dulapuri de copii cu plata la livrare. Cand am primit comanda, produsele nu ... (vezi toată discuția)