avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am o nelămurire , va rog ma puteti ajuta?! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am o nelămurire , va rog ma puteti ajuta?! Am aproape ...

Buna ziua, am o nelămurire , va rog ma puteti ajuta?! Am aproape 17 ani , sunt cu un băiat de 1 an jumate și vreau sa ma mut la el, aveți vreo idee dacă poliția i ar face lui ceva ? Dacă părinți mei se vor duce la poliție și eu o sa declar ca nu am venit forțată și obligată la el?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:30, 10 Februarie 2022
Si cine te intretine, baiatul cati ani are? La scoala mai mergi?

gi-jane2 a scris:

Si cine te intretine, baiatul cati ani are? La scoala mai mergi?

Da, sigur ca îmi voi continua scoala ! Suntem amândoi de acord cu asta, dar răspunsul dumneavoastră nu corespunde cu întrebarea mea!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
cristinamaria223, utilizator
ca sa ti se rapunda la intrebari ar trebui sa raspunzi la ale altora, conteaza daca iubi are 18 ani sau 40!!!
in principiu,. copiii stau cu parintii, nu cu iubitii
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am 17 ani și sunt împreună cu un băiat el are are 23 ... elenaaaa777 elenaaaa777 Buna, am 17 ani și sunt împreună cu un băiat el are are 23 ani, probabil mulți o sa comentați de vârstă, dar așa a fost să fie și noi ne iubim. - ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Andra244 Andra244 Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar ... (vezi toată discuția)
As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)