avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua astăzi ma sunat șeful meu și mi-a mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua astăzi ma sunat șeful meu și mi-a mi-a zis ca mi-a ...

Bună ziua astăzi ma sunat șeful meu și mi-a mi-a zis ca mi-a încheiat contractul ca indisciplinat pentru ca nu am făcut perioada de preaviz înscrisă în contract cu ce ma afectează asta pe mine încheierea contractului ca indisciplinat?
Eu având 12 zile de concediu neplătit și 1 lună de munca la negru?
Nu am putut face preavizul din problemele personale
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
Yeruy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 9 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Indiferent cum va inceteaza contractul individual de munca, angajatorul este obligat sa va compenseze in bani zilele de concediu de odihna cuvenite si neefectuate.

2. O astfel de încetare a c.i.m. nu ar trebui sa afecteze o viitoare angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere tweety_baby tweety_baby Buna ziua,in cursul acestei dimineti am fost sunata de catre seful meu pentru a ma anunta ca voi fi data afara,pentru faptul ca nu isi mai permite sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Daca mi-am dat demisia mai iau banii pe concediu? nickoll nickoll pe data de 15.06 trebuia sa intru in concediu,dar astazi 11.06.mi-am dat demisia si as dori sa stiu daca asta are vreo urmare asupra platii ... (vezi toată discuția)
Drepturi in caz de demisie catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns In conditiile in care un angajat demisioneaza are dreptul la concediu de odihna in perioada de pana ... (vezi toată discuția)