avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, as dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, as dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la servici ...

Buna seara,as dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la servici pentru a beneficia de stimulent copilul implineste 2 ani in 06.05.2022.din 06.04.22 pana in 06.05.22 este luna tatalui?adica nu primesc indemnizatia si pe luna respectiva eu mama?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 10 Februarie 2022
Tatăl copilului îndeplinește condițiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inserție copil Nelus1976 Nelus1976 Când trebuie să încep serviciul pentru ă beneficia de inserția ptr cresterea copilului (vezi toată discuția)
Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)