avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, sotul meu a fost arestat in Elveția ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, sotul meu a fost arestat in Elveția impreuna cu unchiul ...

Buna ziua.sotul meu a fost arestat in elevtia impreuna cu unchiul lui care era in vizita pentru ca s-au batut cu alti 2 romani.problm ca unul dintre cei cu care s-au batut este in spital.poilitia ma informat ca este arestat pt cel putin 4 zile si ca nu are voie la telefon nimic.Ce i se poate intampla.mentionez ca el lucra cu acte legale tot.mie frica de inchisoarea cel mai mult.cum l as putea ajuta
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:40, 10 Februarie 2022
Sa-i angajati un avocat roman ce profeseaza acolo sau unul de acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva Mari M. Mari M. Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. Cum pot afla unde este detinut? Are voie sa primească vizite? (vezi toată discuția)
Situatie dificila ! diananathalye diananathalye buna dimineata .....am urmatoarea problema . Am o relatie de 6 ani cu un barbat de etnie romma am locuit 6 ani impreuna in germania el avand 2 copii rezultati ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)