avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate situatie dificila !
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

situatie dificila !

buna dimineata .....am urmatoarea problema . Am o relatie de 6 ani cu un barbat de etnie romma am locuit 6 ani impreuna in germania el avand 2 copii rezultati din casatoria legitima si un copil in varsta de 4 ani impreuna cu mine ....in totii aceesti 6 ani si-a vizitat copii care locuiesc alaturi de mama spunand ca este amenintat ca daca baga divort familia nu ii mai va mai da voie sa aive contact verbal si fizic cu copii .din prima mea casatorie am o fetita de 7 ani care pe el il cunoaste ca fiind tatal ei contribuind la cresterea si educarea ei timp de 6 ani . venim in romania odata la 4 sau 6 luni si atunci sunt amenintat injurata in 2018 iulie aceeasta doamna a venit la penitenciar ma batut mi-a spart telefonul etc ......nu am depus plangere pentru ca el a spus ca nu se va mai repeta si sa ma gandesc ca le fac rau copiilor iar eu nu am posibilitatea sa stau in romania pentru prezentarea la tribunal si etc .....continua cu amenintari ,jicniri la adresa fetitelor mele si a mea denigrand-umi imaginea in spatiul online .cum stiti bine eu nu m-asi putea prezenta la penitenciar fara ca el sa nu isi doreasca asta si fara sa fie o cere pusa la penitenciar de catre el . decate ori venim in tara stam cu frica si iesim afara cu frica si merg cu copii la penitenciar cu frica care a dus la atacuri de panica. ce pot face ca copii mei si eu sa avem in continuare o viata normala . mentionez ca tatal are o relatie de familie cu noi sunandu-ne in fiecare zi si spunand ca situatia se va schimba cand isi termina pedeapsa , nu pot sa intrerup vizitele la penitenciar pentru ca asi afecta psihicul copiilor care orcum este afectat de lipsa lui el fiind prezent zi de zi in viata lor inainte sa fie arestat . va rog sa imi dati un sfat pentru ca fetita mea cea mare a invatat sa citeasca si are contact online amintesc noi locuind in germania si primeste pe facebook toate aceeste porcari din parcea aceestei persoane . va rog cu respect sa imi dai un sfat care sa ma poata ajuta . va multumesc o zi frumoasa va doresc .restu va rog sa va abtineti de la comentari urate .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 14 Decembrie 2019
Doamna, tot ce vi se intampla, vi se intampla din vina dvs si a lui, el sta cu fundul in 2 luntre. Nici nu divorteaza, nici nu va lasa.
atunci sunt amenintat injurata in 2018 iulie aceeasta doamna a venit la penitenciar ma batut mi-a spart telefonul etc ......nu am depus plangere

Depuneti doamna, plangere.. altfel, cum credeti sa se rezolva lucrurile ?
Cine credeti ca le rezolva ?
Daca nu o convinge barbatul pe nevasta-sa sa nu va mai paruie, poate politia o va face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un divorț mai complicat cosi2ro cosi2ro Buna seara. Ași dori cateva sfaturi daca este cineva in masura si doreste sa ma ajute. Am o prietena care se afla in divorț cu sotul ei dar au si o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . cunosc o mama cu doi copii care a fost părăsită ... Madatud97 Madatud97 Buna ziua . Cunosc o mama cu doi copii care a fost părăsită de soț , acesta nu își mai vizitează copii nu-i ajută material nici pe mama cu cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Divort italia mihaela 25 mihaela 25 buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)