avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Primirea de noi membrii (asociatii-cluburi cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Primirea de noi membrii (asociatii-cluburi cu personalitate juridica) intr-un ONG

Pentru primirea de noi membrii ( asociatii-cluburi cu personalitate juridica) intr-un ONG care este procedura de urmat (documente necesare) si daca este nevoie de cerere de modificare a actului constitutiv si statut in acest sens sau daca nu ce trebuie facut ?
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 23:12, 10 Februarie 2022
Procedura primirii de noi membri o găsiți în actul constitutiv/statut. Documentele se depun la Judecătoria în raza căreia are sediul Asociația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare filiala ong amalia_cojocaru amalia_cojocaru Buna ziua, am o mare nelamurire. Am infiintat acum cativa ani, in 2007, un ONG in judetul Gorj in orasul natal, de care nu m-am putut ocupa tocmai petru ca ... (vezi toată discuția)
Asociatie nepatrimoniala - noi asociati punisher punisher As dori sa aflu care este modalitatea juridica legala de a primii noi membrii intr-o asociatie de proprietari de terenuri deja constituita si ... (vezi toată discuția)
Modificare acte fundatie ct25exs ct25exs Care este procedura, dupa Ad. Gen, de modificare a actelor constitutive ale unei fundatii? Trebuie depuse acte aditionale sau hotarari la grefa Judecatoriei ... (vezi toată discuția)