avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sancþiune disciplinarã
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sancþiune disciplinarã

daca sunt dat afara de la munca sa zicem cu sancţiune disciplinară (66 a ) mai beneficiez de somaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:59, 13 Ianuarie 2010
Probabil va referiti la art. 61 lit a), situatie in care nu beneficiati de somaj.
Pentru a beneficia de somaj, incetarea cim-ului trebuie sa fie din cauze neimputabile salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj NistorM77 NistorM77 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pot beneficia de somaj, daca angajatorul ma da afara. Am citit peste tot ca poti beneficia doar daca esti dat ... (vezi toată discuția)
Cine face legea in lumea noastra salamanca salamanca Sunt disperata si am nevoie de un sfat La firma unde lucrez se fac disponibilizari acum in ianuarie. Eu sunt angajata de 9 ani dar mereu patronul a avut un ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj? flatron flatron daca mi s-a desfacut contractul cu art 61 litera d beneficiez de somaj sau nu? fostul patron spune ca nu. (vezi toată discuția)