avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, tatal meu avea o casa la rosu, facuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, tatal meu avea o casa la rosu, facuta impreuna ...

buna seara , tatal meu avea o casa la rosu , facuta impreuna cu sora mea . Sora mea a zis ca imi vinde partea ei cu toate ca nu avea acte pe casa dar am reusit sa fac cu tata un antecontract de vanzare cumparare in care el se obliga sa imi vanda (mansarda) si a patra parte din teren . Atat casa cat si actele le-am facut eu (cu toate ca era in obligatia lui sa le faca conform antecontract), dar actele au durat ceva timp un pic din cauza covidului un pic din cauza celor de la birou, si antecontractul de vanzare a expirat .Mentionez ca si utilitatile au fost bransate de mine dar pe numele lui si acum mia taiat apa si ameninta ca opreste si curentul electric . Acum nu mai vrea sa semneze nici contractul de vanzare .... nu mau recunoaste ca curentul este platit din banii mei si la facturi nu mai participa de un an de zile cu toate ca are contor separat..... ce este de facut ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2022
Danyy1, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:49, 20 Februarie 2022
Buna seara. Ce e de facut? Îl dati in judecata si il obligati sa semneze actul de vanzare sau solicitati instantei pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract casa in neregula cata19745 cata19745 Buna seara.Am semnat un antecontract de vanzare ptr. o vila construita recent ,eu in calitate de promitent cumparator, si am dat un avans de 10000 euro, ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o casa vechiul proprietar nu a plătit energia electrică... ... florin42 florin42 Am cumparat o casa vechiul proprietar nu a plătit energia electrică... electrica ia tăiat curentul înainte de a preda casa si a luat si contorul de ... (vezi toată discuția)
Legalitate mansarde danielharaga danielharaga Buna ziua, ajutati-ma va rog cu un raspuns legal..... Cateva blocuri din asociatia de proprietari au construite mansarde care nu au autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)