avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat o casa vechiul proprietar nu a plătit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat o casa vechiul proprietar nu a plătit energia electrică... ...

Am cumparat o casa vechiul proprietar nu a plătit energia electrică... electrica ia tăiat curentul înainte de a preda casa si a luat si contorul de energie electrica
Acum pentru a monta contorul i mi cer o grămadă de acte de la topograf.. scheme electrice..etc .
Nu le au de cand la u BRANSAT pe vechiul proprietar?
Cel mai recent răspuns: florin42 , utilizator 09:44, 18 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca este vorba despre contract nou incheiat sau in curs de perfectare cu furnizorul de energie electrica,este temeinic sa existe documente pe numele titularului de contract de furnizare utilitati
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
ynocentta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar in alte cazuri cere doar cf si contractul de cumpărare

ynocentta a scris:

Avand in vedere ca este vorba despre contract nou incheiat sau in curs de perfectare cu furnizorul de energie electrica,este temeinic sa existe documente pe numele titularului de contract de furnizare utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)