avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Fostul meu soț, care lucrează în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Fostul meu soț, care lucrează în Germania, susține ...

Bună ziua! Fostul meu soț, care lucrează în Germania, susține acum că are nevoie de o adeverință cu veniturile mele pe anul 2020, când încă eram căsătoriți, altfel vom primi amendă amândoi... Întrebarea mea este: de ce m-ar afecta pe mine acest lucru? Știu că poate primi o sumă înapoi din impozitul anual, probabil de aceea îmi și cere adeverința respectivă.... sunt obligată să o trimit? Dacă i-am spus că nu vreau să i trimit, sunt datele mele personale, nu mai are acces la ele.... m-a amenințat că mă vor căuta de la finanțe de acolo. Este posibil? Sunt obligată să-i trimit adeverința respectivă? Mi se pare aberant... eu nu am lucrat niciodată în Germania, plătesc taxe și impozite aici....
Cel mai recent răspuns: Malvina_S , utilizator 15:08, 11 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar este aberant, nu ii dati nimic, nu va vine nicio amenda.
O fi declarat ceva in fals ca sa obtina ceva foloase, altfel nu imi explic.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici gand ,nu exista nici o ssnsa ca institutii din alt stat sa va amendeze pt asa ceva.Vrea sa faca probabil o ciupeala,sa primeasca cevs din partea statului german..
Așa m-am gândit și eu... Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandata de la posta (ar) Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am primit in posta un aviz de la posta ca mi-a sosit o recomandata, si ca nu am fost astazi acasa, de aceea mi-a lasat-o in posta. Scrie ... (vezi toată discuția)
Se considera fals? cosmin90 cosmin90 buna ziua am o interprindere individuala si am o angajata din ian 2012, cu c.i.m. semnat dar neinregistrat la i t m in luna mar 2013 mi-a cerut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Procura masina nitzu88 nitzu88 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu o procura pentru o masina. Tatal prietenei mele avea o masina (inmatriculata in Romania) pe care o utiliza in ... (vezi toată discuția)