Bună ziua! Fostul meu soț, care lucrează în Germania, susține acum că are nevoie de o adeverință cu veniturile mele pe anul 2020, când încă eram căsătoriți, altfel vom primi amendă amândoi... Întrebarea mea este: de ce m-ar afecta pe mine acest lucru? Știu că poate primi o sumă înapoi din impozitul anual, probabil de aceea îmi și cere adeverința respectivă.... sunt obligată să o trimit? Dacă i-am spus că nu vreau să i trimit, sunt datele mele personale, nu mai are acces la ele.... m-a amenințat că mă vor căuta de la finanțe de acolo. Este posibil? Sunt obligată să-i trimit adeverința respectivă? Mi se pare aberant... eu nu am lucrat niciodată în Germania, plătesc taxe și impozite aici....
Nici gand ,nu exista nici o ssnsa ca institutii din alt stat sa va amendeze pt asa ceva.Vrea sa faca probabil o ciupeala,sa primeasca cevs din partea statului german..
Se considera fals?
cosmin90
buna ziua
am o interprindere individuala si am o angajata din ian 2012, cu c.i.m. semnat dar neinregistrat la i t m
in luna mar 2013 mi-a cerut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Procura masina
nitzu88
Buna ziua,
Am si eu o intrebare in legatura cu o procura pentru o masina.
Tatal prietenei mele avea o masina (inmatriculata in Romania) pe care o utiliza in ... (vezi toată discuția)