avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In afara de ANPC, unde se mai poate face ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In afara de ANPC, unde se mai poate face ...

Furnizare utilitati

In afara de ANPC, unde se mai poate face o sesizare privind deficiente in furnizarea de utilitati (apa potabila)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:35, 11 Februarie 2022
ANPC nu se implica in solutionare diferende/litigii intre persoane juridice
In primul rand trebuie sesizat oficial furnizorul de utilitati,eventual notificat oficial pentru asigurarea parametrilor tehnici de furnizare utilitati
Daca furnizorul este reticent,sesizati oficial servidciul de specialitate din primarie care are in subordine furnizorul de utilitati
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare coloana de gaze nituraducu nituraducu Buna seara, In urma cu ceva timp am achizitionat un apartament intr-un bloc cu 7 etaje. Dorind sa il renovez am decis ca ar fii bine sa imi trag si coloana ... (vezi toată discuția)
Oprire apa la tot blocul BX BX Datorita a doi datorinci din 50 care nu si-au achitat facturile la apa, asociatia a primit o notificare de la compania de apa ca vor opri apa in tot blocul ... (vezi toată discuția)
Bună seara. as putea da în judecata firma ,, apa vital,, întrucât ... Razvan1988 Razvan1988 Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa Vital,, întrucât nu mi-a furnizat apa timp de 13 zile??am facut sesizari la ei și anoc , nu au răspuns, (vezi toată discuția)