avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am și eu un caz mai greu și nu știu care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am și eu un caz mai greu și nu știu care e rezolvarea ...

Buna ziua
Am și eu un caz mai greu și nu știu care e rezolvarea finala și am rugămintea să mă ajutați
Tatăl meu a băgat actele de divorț și vrea partaj
Mama e și bolnava psihic și nu vrea să cedeze partea din apartament
Menționez faptul că tata e plecat de 2 ani de acasă
In toti anii de căsătorie mama are multe internări la Socola dat fiind faptul că tata vrea cu orice preț să o înnebunească și să îi ia apartamentul(a fost dusa și de 2,3 ori pe lună la Socola)
Menționez că în acești doi ani mama nu a mai fost niciodată la Socola și este foarte bine și acum
In contractul de apartamentului este doar mama titular
Ce as putea face că mama sa nu ajungă în stradă?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:29, 11 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal poate sa divorteze ,partajul se va realiza separat dupa divort.Daca bunul este propriu ,cumparat de mama inainte de casatorie tatal nu are nici un drept sau eventual.poate avea un drept de creanta ptnrenovari îmbunătățiri .Daca bunul e cumparat in timpul casatoriei e bun comun. Inmorice varianta mama nu ar trebui sa ajunga un strada ,va primi jumatate.din valoarea imobilului .etc
Daca lucrezi iti poti ajuta mama angajand un av sau mergand macar la o consultatie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului la apartamentul parintilor Annamaria95 Annamaria95 Buna seara,am o mica nelămurire, părinți mei sunt despărțiți de 15 ani , eu sunt majora, ei doi au un apartament impreuna ,precum eu port numele ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj alexcs_1 alexcs_1 Buna ziua, as vrea sa lamuresc cateva probleme in cazul unui [b]presupus[/b] divort al parintilor mei, desi am incercat sa mediez aceasta problema. Mama il ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)