avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am lucrat la o firma unde am comis ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am lucrat la o firma unde am comis inselaciuni regret ...

Buna ziua,
Am lucrat la o firma unde am comis inselaciuni regret ca am facut acest lucru(motivul a fost unul medical), dupa cat timp poate firma sa recurga la plangere penala de la infractiunea savarsita? Eu doresc sa ma inteleg amiabil cu ei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:04, 11 Februarie 2022
Pot sa depună oricând.
Ar fi bine sa va grăbiți ca sa rezolvati amiabil.
Daca nu vor fi de acord pe parte amiabila ce se va intampla?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pot sa depună oricând.
Ar fi bine sa va grăbiți ca sa rezolvati amiabil.

Apelati la avocat și scăpați de închisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, inculpat Adrian568 Adrian568 Buna seara . Am si eu o mica intrebare . Anul trecut am savarsit o infractiune de inselaciune . Am fost citat in calitate de suspect in data de 22.01.2019 , Am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu?ajutor FenichiuBogdan FenichiuBogdan Am si eu o intrebare. Am un prieten care a folosit posta romana pentru a trimite unei persoane un colet cu altceva decat trebuia sa primeasca persoana ... (vezi toată discuția)