avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o problema cu mama am 17 ani sunt împreună cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o problema cu mama am 17 ani sunt împreună cu prietenul ...

Am o problema cu mama am 17 ani sunt împreună cu prietenul meu de 1 an și ne iubim foarte mult și ie împotrivă cu relatia noastră și cauta motive de cearta și am fost bătută de frați mei și profită de banii mei și vreau sa stau cu prietenul meu ne iubim foarte mult și nu ma lasă deloc vreau sa plec la el în Germania si ma așteaptă nu mai pot în fiecare zii și ma lasă să îmi termin stutile sunt la liceu vreau ajutor va rog !!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:01, 12 Februarie 2022
Pana la 18 ani nu poti iesi din tara fara acordul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă pentru că am probleme foarte mari cu părinții. mă pot muta la prietenul meu? Împlinesc 18 ani peste o lună Marilena1638 Marilena1638 Bună, am 18 ani fără o lună..Am incercat sa \"supraviețuiesc\" in casa cu părinții mei dacă îi pot numi așa...Nu mă înțeleg deloc cu tatăl meu ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)