avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, am urmatoarea provocare. Urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, am urmatoarea provocare. Urmeaza sa angajam 2 persoane ...

Buna seara, am urmatoarea provocare. Urmeaza sa angajam 2 persoane din Nepal care vor sosi in Romania cu avionul. Mi s-a parea firesc sa le pot deconta zborul deoarece ei vin in interesul firmei. Insa contractul de munca se va incheia ulterior achizitionarii biletelor de avion. Cum pot proceda in situatia in care care as deconta biletul de avion pentru o persoana care nu este inca angajatul firmei? Va multumesc anticipat pentru orice opinie primita!

Alte discuții în legătură

Inselaciune Dragoș Badea Dragoș Badea Buna seara! Detin o companie pe teritoriul Norvegiei, iar in urma unui proces de selectie, am decis sa angajez un individ din Romania. Dansul fiind de ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion (delta airlines & klm) ContSters309037 ContSters309037 Buna ziua/seara tuturor, M-am decis ca anul acesta sa imi petrec sarbatorile de iarna la 30 grade si mai exact in Filipine. De ce tocmai acolo ? Motivul ar ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu - situatii exceptioanale Georgiana Draghici Georgiana Draghici Buna ziua. Acum o saptamana, trebuia sa ajung in NY in interes de serviciu, cu tranzitie in Frankfurt. Din nefericire, am suferit un atac de panica in zborul ... (vezi toată discuția)